Tahko isännöi toista osakilpailua

BMW Ladies Golfin toinen osakilpailu pelattiin Keski-Suomen helmessä Tahko Golfin Lake&Forest -kentällä. Paljon pelätyltä sateelta vältyttiin ja pelaajien sanojen mukaisesti miellyttävässä kelissä 60 naisgolfaria lähtivät metsästämään paikkaa kiertueen matkakumppani Golf Tailorsin järjestämälle finaalimatkalle Kreikan Costa Navarinoon.

Finaalimatkan ja muiden upeiden sijapalkintojen lisäksi kentällä oli tuttuun tapaan rutkasti erikoiskilpailuja, mm. kiertueen nimikumppani BMW:n erikoiskilpailuväylällä osallistujat pääsivät ottamaan mittaa BMW Pego Golf Schoolin ammattilaispelurista Karina Kukkosesta, jonka voittaneet pelaajat pääsivät mukaan Ruotsin Östersundissa järjestettävän BMW Driving Experience -matkan arvontaan.

Vaikka lämpötila olikin kesäinen kisan ajan, piti kuitenkin finaalimatkaa varten pelata tulos kunnolla pakkaselle. Marika Wallin pelasi upean tuloksen -5 (41 pistettä) ja kuittasi kutsun Costa Navarinoon ensi maaliskuulle. ”Tämä oli ensimmäinen kierros Tahkon Lake&Forest -kentällä. Taidan tulla tänne vielä uudestaankin.” Marika nauratti yleisöä voittopuheessaan.
Toiseksi kilpailussa tuli Sinikka Hiidenmaa 39 pb. ja kolmanneksi Emmi Rissanen 39 pb.

Parhaimpaan scratch-tulokseen ylsi viime vuoden voittaja Laura Tuohimaa 77 lyönnin tuloksella ja nappasi palkinnoksi paikan BMW Driving Experience -matkalle.