ANNA GOLF TEAM 2017 vahvistuu – esittelyssä Heini Haapala

Anna Golf Team 2017 – Heini Haapala PRO

Anna Golf Team 2017 vahvistuu, kun PGA Golf Professional Heini Haapala liittyy mukaan opetusalan ammattilaisena. Anna Golf Teamin jäsenet kirjoittavat Unelmien peli –blogiin sekä Anna Golf Facebook –ryhmään. Tämän lisäksi teamin jäsenet ovat tavattavissa Anna Golf –tapahtumissa.

Heini on koulutukseltaan liikunnanopettaja ja ammattivalmentaja. Lähes 20 vuoden golfopettajauran aikana hän on ehtinyt olla monessa mukana – ja on edelleen. Hän toimi kymmenen vuoden ajan tyttöjen ja naisten maajoukkuevalmentajana ja vastaa tällä hetkellä JEAH Golfkoulujen toiminnasta Tuusulan golfklubilla, Kullo Golfissa ja Green Golf Malmilla. Heini on Professional Golfers’ Associationin (PGA) hallituksen jäsen, PGA:n koulutustoimikunnan puheenjohtaja ja Golfliiton kouluttaja.

Positiivisen opetusotteensa lisäksi Heinin vahvuudet golfopettajana ovat pedagogiset taidot ja se näkyy selkeänä ja perusteellisena opetustyylinä. Anna Golfin Teamissa Heini tulee kirjoittamaan blogipostauksia, joissa hän antaa vinkkejä pelin ja lyönnin kehittämiseen. Kesän 2017 aikana voit tavata Heinin Vierumäen ja Pickalan tapahtumissa.

Anna Golf Team 2017 jäseniin kuuluu myös golfjoogi Susanne Ropponen, jonka ensimmäinen blogipostaus ”Liikkuvuus vs. stabiliteetti” on luettavissa täältä!