Anna Golf Tourin aikataulu kaudella 2020

Tämän hetkisten tietojen valossa Anna Golf Tour voidaan järjestää tulevana kesänä vastuullisesti ja turvallisesti, mutta kuitenkin laadukkaasti noudattaen hallituksen ja Golfliiton suosituksia.

Koronaviruksen aiheuttama tilanne on kuitenkin vaikuttanut kevään aikana Anna Golf Tourin kiertueaikatauluun, jonka vuoksi kiertuepäiviä ja -kenttiä on päivitetty. Kankaisten Golfin osakilpailu on siirtynyt heinäkuun lopulle ja näin ollen kiertueen avausosakilpailu järjestetään 4. heinäkuuta Tapiola Golfissa, Espoossa. Vierumäen osakilpailu on jouduttu peruuttamaan Vierumäen taloudellisen tilanteen vuoksi. Päivitetty kiertuekalenteri alla. Pidätämme oikeuden muutoksiin tarvittaessa. Viestimme tarkempia tietoja kilpailupäivän aikataulusta ja toimintaohjeista lähiviikkoina.

Anna Golf FB-ryhmässä voi virittäytyä golfkauteen ja tulevaan kiertueeseen Minnin videosarjan myötä. Joka viikko julkaistaan kolme erilaista videota, joiden myötä tuodaan kiinnostavia hyvinvointiaiheita, fysiikkatreenejä ja golfvinkkejä Annagolfareiden iloksi. Liity ryhmään täältä: https://www.facebook.com/groups/475469082638637/ 

Anna Golf toivottaa kaikille aurinkoista ja turvallista golfkesän alkua.

Nähdään kiertueella!