Anna Golf Tourin seuraottelu uudistui | Lunasta etu ja osallistu arvontaan

Onko tänä vuonna teidän seuran vuoro?

Tiesithän, että Anna Golf Tourilla järjestetään henkilökohtaisen PB-sarjan lisäksi myös seuraottelu. Kauden lopussa paras seura palkitaan kiertueen kustantamalla kahdeksan henkilön pelimatkalla Estonia Golf & Country Clubiin. Innosta siis seurasi naisia osallistumaan kiertueelle ja voitte päästä nauttimaan hemmottelevasta golfreissusta Viroon!

Seuraottelun sääntöjä on uudistettu tälle kaudelle palautteiden perusteella. Jokaisessa osakilpailussa huomioidaan jatkossa seuran parhaan pelaajan pisteet. Seuraotteluun voi osallistua useampi pelaaja samasta seurasta, mutta parhaan pelaajan tulos huomioidaan. Seuraotteluun lasketaan viiden parhaan osakilpailun pisteet kunkin seuran osalta.

Palkinto luovutetaan parhaimmalle seuralle, jonka vastuulla on paikkojen jakaminen jäsenilleen. Tämän lisäksi matkalle on tietysti mahdollista ostaa pelit useammalle kuin kahdeksalle henkilölle.

Viime (ja toissa vuonna) voiton nappasi Nokia River Golfin daamit!

Seuraa rankingia kiertueen edetessä täältä

EGCC – ETU ANNA GOLFAREILLE – NAUTI KUOHUVIINIÄ GOLFKIERROKSEN LOMASSA!

Estonian Golf & Country Club jatkaa yhteistyötä Anna Golf Tourilla ja tarjoaa ilmaiset kuohuviinit kaikille Anna Golf Facebook –ryhmän jäsenille. Näytä caddiemasterille puhelimellasi kuuluvasi Anna Golf –FB ryhmään ja saat lasin kuohuviiniä.

ARVONTA: osallistu nyt Anna Golf Facebook -ryhmässä arvontaan kertomalla lempijuomasi golfkentällä ja voit voittaa yhden ilmaisen flaitin Estonian Golf & Country Clubille. (4GF sama lähtö)

Liity Anna Golf Facebook-ryhmään täältä!