BMW Ladies Golf kausi käynnistyy 8.6. Linna Golfissa

Suomen suosituimman naisgolfyhteisön golfkiertue BMW Ladies Golf  kausi käynnistyy 8. kesäkuuta Linna Golfissa

Linna Golfin osakilpailun ilmoittautuminen on nyt auki, ja voit ilmoittautua tapahtumaan mukaan TÄÄLTÄ!

Linna Golfin osakilpailun yhteydessä on mahdollisuus nauttia upean Vanajanlinna Golf & Country Clubin puitteista jo kilpailua edeltävästä päivästä alkaen harjoituskierroksen ja hotelliyön merkeissä. Tulevalla kaudella harjoituskierros- ja majoitusmahdollisuus on tarjolla myös Tahko Golfin, Kytäjä Golfin ja Nordcenterin osakilpailuissa.

Harjoituskierroksen hinta Linna Golfissa on 59 €. Harjoituskierros on varattavissa suoraan kentän caddiemasterilta kilpailua edeltävälle päivälle 7.6. klo 16.30 eteenpäin. Muistathan mainita varauksen yhteydessä BMW Ladies Golf -kilpailun osallistumisen.

Majoituksen voi varata alla olevan tarjouksen mukaan Vanajanlinnan verkkosivuilta TÄÄLTÄ koodilla GOLF24 (Hinnat sisältäen aamiaisen Vanajanlinnassa)

– 190 €/ yö/huone Standard huone (1–2 henkilöä)

– 210 €/ yö/huone Superior huone (1–2 henkilöä)

– 250 €/ yö/huone Linnan suite/Club suite (1–2 henkilöä)

– 390 €/ yö/huone Grand suite/Villas (2–4 henkilöä)

Tapahtumat keskittyvät hyvinvointiin ja iloiseen yhdessä olemiseen, lämminhenkistä kilpailua unohtamatta. Kilpailumaksut sisältävät kattavan aamiaisen, laadukkaat give away -tuotteet, lukuisat erikoiskilpailut, sekä huippupalkinnot, joista kirkkaimpana loistaa jokaisen osakilpailun voittajalle jaettava kutsu kiertueen finaalimatkalle Costa Navarinoon maaliskuussa 2025, jonka mahdollistaa kiertueen matkakumppani Golf Tailors.

Muihin osakilpailuihin pääset ilmoittautumaan 24 päivää ennen tapahtumaa osoitteessa ladiesgolf.fi/osakilpailut

Nähdään kiertueella!