BMW Ladies Golf -kisakausi käy kuumana heinäkuussa!

BMW Ladies Golfin kausi jatkuu pienen tauon jälkeen kauden toisen osakilpailun merkeissä Tahko Golfissa lauantaina 6.7.

Heinäkuussa kiertueella pelataan Tahkon lisäksi vielä neljä muutakin osakilpailua ympäri Suomea. Kaikkiin heinäkuun kilpailuihin on ilmoittautumiset käynnissä.

Ilmoittautuminen lauantaina 6.7. klo 10.00 alkavaan Tahko Golfin osakilpailuun on auki aina 4.7. klo 12.00 asti, eli nyt kannattaa rohkeasti ilmoittautua mukaan ja suunnata tulevana viikonloppuna Tahkolle! Tahko Golfissa osallistumismaksu vieraspelaajille on 100 € ja pelioikeutetuille 45 €. Ilmoittautumiset Tahkon osakilpailuun Golf GameBookin kautta Täältä.

 

Torstaina 11.7. kiertue suuntaa Kytäjä Golfiin kisaamaan kiertueen kauden kolmatta osakilpailua. Kilpailu pelataan South East -kentällä yhteislähtönä klo 10.00. Hinta vieraspelaajille on 110 € ja pelioikeutetuille 60 €. Ilmoittautumiset Golf GameBookin kautta 9.7. mennessä Täältä.

 

Heinäkuun 18. päivä kiertueauto suuntaa Kultaranta Golfiin, jossa kilpailemaan lähdetään yhteislähdöllä klo 9.30. Kultarannassa osallistumismaksu vieraspelaajille on 80 € tai 45 € + pelilippu ja pelioikeutetut kilpailevat 45 € hintaan. Ilmoittautumiset Golf GameBookin kautta 16.7. mennessä Täältä.

 

Viides osakilpailu tuo kiertueen pääkaupunkiseudulle, Keimola Golfiin lauantaina 20.7., jossa kilpailukenttänä toimii Saras ja yhteislähtö on klo 9.00. Osallistumismaksu vieraspelaajalle on 85 € ja pelioikeutetulle 39 €. Ilmoittautumiset 18.7. mennessä Golf GameBookin kautta Täältä.

 

Tiistaina 23.7. BMW Ladiesit golfaavat Virpiniemi Golfissa klo 10.00 alkaen. Osallistumismaksu vieraspelaajille on 85 €, pelioikeutetuille 55 € ja osakkaille 45 €. Ilmoittautumiset Golf Gamebookin kautta 21.7. mennessä Täältä.

Mukana kiertueella on useita kumppaneita, jotka tarjoavat mielenkiintoisia erikoiskilpailuita ja palkintoja. Kiertueen osakilpailujen lisäksi pelataan myös BMW Ladies Golf Weekly Challenge -viikkokilpailuja, joihin voit osallistua kätevästi vaikka kotikentälläsi pelatulla kierroksella ja osallistua kilpailuun kiertueen Facebook ryhmässä täällä!

Nähdään kiertueella ja verkostoidutaan Facebook-ryhmässä!