”Elämän paras kierros” siivitti Mirva Laaksosen Kultarannasta Costa Navarinoon

Suomen suurimman naisgolfyhteisö BMW Ladies Golfin kiertuekausi 2023 tuli päätökseensä, kun kauden kuudes ja viimeinen osakilpailu pelattiin 13.8. Kultaranta Resortissa. Kilpailua lähdettiin pelaamaan 94 naisgolfarin voimin – tarkoituksena löytää heidän joukosta viimeinen finalisti kiertueen matkakumppani Golf Tailorsin järjestämälle finaalimatkalle Kreikan Costa Navarinoon.

Finaalimatkan ja muiden upeiden sijapalkintojen lisäksi kentällä oli tuttuun tapaan rutkasti erikoiskilpailuja, mm. kiertueen nimikumppani BMW:n erikoiskilpailuväylällä osallistujat pääsivät ottamaan mittaa BMW Pego Golf Schoolin opettavasta ammattilaisesta Anniina Paatsamasta, jonka voittaneet pelaajat pääsivät mukaan Ruotsin Östersundissa järjestettävän BMW Driving Experience -matkan arvontaan. Myös muiden kiertuekumppaneiden huippupalkinnot tuntuivat kirvoittavan puhetta pelaajien keskuudessa.

Mirva Laaksonen pelasi elämänsä parhaan kierroksen ja voitti viimeisen paikan kiertueen finaalimatkalle Costa Navarinoon.

Päivän voittokamppailu kulminoitui lopulta kahden pelaajan väliseksi kaksintaisteluksi. Kaksi väylää ennen loppua tuloksessa -6 olleet Mirva Laaksonen ja Veronika Vuosjoki olivat pelanneet upeasti, ja repineet eron takana tuleviin jo kuuteen lyöntiin. Tässä vaiheessa oli selvää, että he kaksin ratkaisisivat finaalimatkan kohtalon. Mirva Laaksonen teki toisiksi viimeiselle reiälleen parin ja viimeiselle birdien, ja nappasi matkalipun Kreikan aurinkoon lopputuloksella 43p. Veronika Vuosjoki taisteli itsensä hienosti kakkoseksi tuloksella 41 pistettä, ja sai tästä palkinnoksi upean Wilson Dynapower -draiverin. Kolmanneksi kilpailussa sijoittui Jessica Sjöholm 36 pisteen kierroksella.