NAISET VALTAAVAT GOLFKENTÄT – ANNA GOLF TOUR 2017

Pickala tarjoaa luksuspuitteet Anna Golf Tourin avaustapahtumalle

Naisten unelmien golfpäiviksi suunnitellut Anna Golf Tour-osakilpailut kiertävät tulevana kesänä Suomen parhaimmilla kentillä.

Anna Golf Tourin osakilpailuissa nautitaan hyvinvoinnista ja golfista hyvällä fiiliksellä. Tarjolla on myös houkuttelevia tuotteita ja huippupalkintoja. Anna Golf Tour osakilpailuiden voittajat pääsevät upealle finaalimatkalle Espanjaan, joka takaa hemmottelevan golfmatkaelämyksen. Mukaan pääsevät kaikkien osakilpailuiden voittajat, mutta matkalle pääsee mukaan myös omakustanteisesti.

Anna Golfin uusi kumppani GolfTailors tarjoaa tänä vuonna loistavat matkapalvelut Anna Golfareille. GolfTailorsin Susanna Särkinen auttaa mielellään myös muissa golfmatkoihin liittyvissä kyselyissä. GolfTailorsin yhteystiedot löydät täältä! Susannan löydät myös Anna Golf Facebook-ryhmästä, jossa voit kysyä häneltä mikäli kaipaat golfmatkailun asiantuntijan neuvoja tai vinkkejä.

Anna Golf Tour starttaa avaustapahtumasta Pickalasta 21.5. Tule mukaan viettämään hulppeaa päivää ensimmäisen osakilpailun ja avaustapahtuman hulinoiden merkeissä!