Naiset valtaavat Kokkolan Golfin – katso lähtöryhmäsi

Tervetuloa pelaamaan Anna Golf Tourille Kokkolaan sunnuntaina 2. heinäkuuta!

Vuorossa on jännittävä Anna Golf Tourin kolmas osakilpailu, josta jälleen parhaiten menestynyt palkitaan finaalikutsulla Islantilla Golf Resorttiin! Parhaiten pelanneet, sekä kiertueen kumppaneiden erikoiskilpailuissa menestyneet palkitaan tuotepalkinnoilla.

Islantilla Golf Resortissa pelipäivän jälkeen ehtii vaikka pulahtamaan altaaseen

Kilpailun aikataulu:

8.00-9.30 Ilmoittautuminen caddiemasterille, aamiainen ja range

9.30 Kilpailuinfo + tervetuloa puhe, klubiravintola

9.45 Siirtyminen lähtötiille

10.00 Yhteislähtö.
Oman lähtöryhmäsi löydät täältä.

14.30-15.00 Tuloskorttien palautus Caddiemasterille ja ruokailu klubiravintolassa

15.30 Tulosten julkistaminen ja palkintojenjako

16.00 Kilpailu päättyy

 

Mukaan finaalimatkalle!

Kiertueen finaali pelataan Islantilla Golf Resortissa Enspanjassa 29.10 – 4.11.2017. Finaalimatkan järjestää Golf Tailors ja mukaan reissulle mahtavan Anna Golf porukan kanssa voi myös ostaa paikan. Lisätietoja matkasta kiertueen sivuilta. Mikäli voitat osakilpailun ja olet jo ostanut paikan matkalle, niin hinta luonnollisesti hyvitetään takaisin.

Coxa tarjoaa mailapesun kilpailun jälkeen

Tekonivelsairaala Coxa tarjoaa kilpailijoille mailojen pesun pelien jälkeen. Jätä siis mailasi pelin jälkeen Coxan mailanpesupaikalle, josta voit noutaa ne puhtaina lounaan ja palkintojenjaon jälkeen. Coxan edustaja on myös tavattavissa koko kilpailun ajan.

 J.Lindeberg –tarjous Anna golfareille!

Anna Golf Tour Kokkolan osakilpailun osallistujilla on mahdollisuus lunastaa loistava J.Lindeberg –tarjous! Kaunis ja hengittävä J.Lindeberg –pikee paita vain 49€ (norm. 70€). Voit ostaa paidan Kokkolan Golfin proshopista kilpailupäivänä.

Seuraottelu

Jokaisessa osakilpailussa kilpailevat myös parhaat seurat. Kesän lopuksi eniten pisteitä kerännyt seura voittaa 8 hengen matkan Estonian Golf & Country Clubiin. Viime vuoden voittajaseura Nokia River Golf nousi kotikentällään kesäkuussa johtoasemaan, seuraa rankingia kilpailujen edetessä täältä: http://annagolf.fi/seuraottelu/

Kuvaus ja SoMe

Tapahtumaa kuvataan, joten sinä ja hieno swingisi saattavat päästä salamavaloihin, muista hymyillä! Kun otat tapahtumasta kuvia omaan someen niin käytäthän hashtagia #annagolf.

Liity Anna Golf FB-ryhmään TÄÄLTÄ!