Avausosakilpailun lähtöryhmät arvottu!

TERVETULOA PICKALAAN!

Kesän suosituimpiin kisoihin lukeutuva Anna Golf Tour käynnistyy ensimmäisen osakilpailun myötä sunnuntaina täydellä Park-kentällä, Pickalassa. Parhaiten menestynyt pelaaja palkitaan kutsulla pelimatkalle Peraladaan, Espanjaan, jossa pelataan kiertueen finaali.  Sääennuste sunnuntaille näyttää erittäin hyvältä, joten peleistä saadaan nauttia todennäköisesti erittäin upeissa ja aurinkoisissa tunnelmissa!

Katso peliryhmäsi ja lähtöpaikkasi täältä Huom. lähtöryhmiin saattaa tulla vielä muutoksia.

Kilpailun aikataulu:
8.00-9.30 Ilmoittautuminen caddiemasterille, aamiainen ja range
9.30 Kilpailuinfo + tervetuloa puhe, klubiravintola
9.45 Siirtyminen lähtötiille
10.00 Yhteislähtö, Park-kenttä
14.30-15.00 Tulosten syöttö, pelaajille tarjolla lounas.
15.30 Tulosten julkistaminen ja palkintojenjako
16.00 Kilpailu päättyy

Lähde mukaan pelimatkalle!
Varaa paikkasi ajoissa Anna Golfareiden pelimatkalle Peraladaan 23.-27.10.18! Luvassa kisailua ja golfia mahtavalla Anna Golf -porukalla!  Mikäli olet varannut matkalle paikan etukäteen ja voitat osakilpailussa, niin hinta hyvitetään sinulle takaisin. Katso matkan tarkemmat tiedot TÄÄLTÄ ja varaa matka Golf Tailorsilta.

Peralada Golfin 18. reikä

Kuvaus ja SoMe
Tapahtumasta otetaan kuvia, jotka tulevat kiertueen nettisaitille ja someen. Kun otat tapahtumasta kuvia omiin somekanaviisi, niin käytäthän hashtagia #annagolf, merkkaa myös Instagramissa @annagolfarit
Olethan jo Anna Golf FB-ryhmässä? Muistathan jakaa fiiliksiä ja kuvia kisoista myös yhteisölle! Liity Anna Golf FB-ryhmään TÄÄLTÄ!

Nähdään sunnuntaina!