”Tää oli mun ensimmäinen kisa ikinä” – BMW Ladies Golf -kausi starttasi Linna Golfissa

Suomen suurimman naisgolfyhteisö BMW Ladies Golfin kiertuekausi 2024 startattiin lauantaina 8.6. Kilpailuareenana toimi huippukuntoinen Linna Golf. Paljon pelätyltä sateelta vältyttiin ja pelaajien sanojen mukaisesti miellyttävässä kelissä 60 naisgolfaria lähtivät metsästämään paikkaa kiertueen matkakumppani Golf Tailorsin järjestämälle finaalimatkalle Kreikan Costa Navarinoon.

Finaalimatkan ja muiden upeiden sijapalkintojen lisäksi kentällä oli tuttuun tapaan rutkasti erikoiskilpailuja, mm. kiertueen nimikumppani BMW:n erikoiskilpailuväylällä osallistujat pääsivät ottamaan mittaa BMW Pego Golf Schoolin opettavasta ammattilaisesta Anniina Paatsamasta, jonka voittaneet pelaajat pääsivät mukaan Ruotsin Östersundissa järjestettävän BMW Driving Experience -matkan arvontaan.

Voiton kauden ensimmäisestä kilpailusta nappasi Nea Aarnikallio 36 bogeypisteellä. Voitosta hämmästynyt ja iloinnut Aarnikallio aloitti palkintopuheensa sanoilla ”Tää oli mun ensimmäinen kisa ikinä”. Toiselle, sekä kolmannelle sijalle ylsi 35 bogeyisteellä ja lopullinen ratkaisu toisesta paikasta ratkesi pienemmällä pelitasoituksella pelanneelle Hanna Laineelle, joka toiseksi korkeimmalta podiumilta nappasi itselleen Kultaranta Resortin golfpaketin. Kolmannelle sijalle itsensä pelannut Asta Peltoniemi kotiutti sijoituksellaan uuden Cleveland-hybridin.

Parhaimpaan scratch-tulokseen ylsi Hanna Laine upealla 80 lyönnin tuloksella ja nappasi palkinnoksi paikan BMW Driving Experience -matkalle Ruotsin Östersundin.