Tervetuloa Alastaroon!

Alastaron kenttä on valmiina ja viritettynä kisakuntoon, kun Anna Golf Tourin 5. osakilpailu polkaistaan lauantaina käyntiin klo 10.00 aurinkoisissa tunnelmissa. Alastarosta palkitaan jälleen paras pelaaja kutsulla Anna Golf –pelimatkalle Peraladaan, joka tarjoaa huippupuitteet finaalille.

Lähtöryhmät on arvottu – katso oma lähtötii ja aika täältä!

HUOM. Keli & auton käyttö

Lauantaille on luvattu erittäin kuumaa keliä, joten huomioithan sen ja muistat ottaa tarpeeksi vesipulloja mukaan. Joka väylän jälkeen kannattaa ottaa pieni huikka vettä ja muistaa pullojen täyttö. Vedentäyttöpisteitä on kentällä runsaasti.

Autoista on tullut kyselyitä kuuman kelin vuoksi. Valitettavasti autoja ei riitä kaikille halukkaille, joten auton saa käyttöön ainoastaan henkilö, jolla on terveydellinen haitta. Tämä takaa kisan tasavertaisuuden kaikille pelaajille.

Kilpailun aikataulu:
8.00-9.30 Ilmoittautuminen caddiemasterille, aamiainen ja range
9.30 Kilpailuinfo
9.45 Siirtyminen lähtötiille
10.00 Yhteislähtö
14:30 Pelin jälkeen tuloskortit palautetaan caddiemasterille, lounas ja palkintojenjako ravintolassa
16.00 Kilpailupäivä päättyy

Lähde mukaan Anna Golf –pelimatkalle Peraladaan, Espanjaan!
Varmista upea golfmatka syksyksi ja lähde Anna Golf pelimatkalle Peraladaan 23.-27.10.18. Luvassa kisailua ja golfia mahtavalla Anna Golf -porukalla! Mikäli olet varannut matkalle paikan etukäteen ja voitat osakilpailussa, niin hinta hyvitetään sinulle takaisin. Katso matkan tarkemmat tiedot TÄÄLTÄ ja varaa matka Golf Tailorsilta.

Peraladan 5 tähden hotelli tarjoaa huippupuitteet ikimuistoiselle Anna Golf -pelimatkalle

SOME
Tapahtumasta otetaan kuvia, jotka tulevat kiertueen nettisaitille ja someen. Kun otat tapahtumasta kuvia omiin somekanaviisi, niin käytäthän hashtagia #annagolf, merkkaa myös Instagramissa @annagolfarit

Anna Golf Facebook-ryhmä
Olethan jo Anna Golf FB-ryhmässä? Muistathan jakaa fiiliksiä ja kuvia kisoista myös yhteisölle! Liity Anna Golf FB-ryhmään TÄÄLTÄ!

Nähdään lauantaina!