Tervetuloa Anna Golf Tourille Aurinko Golfiin!

Tervetuloa Anna Golf Tourin viimeiseen jännittävään osakilpailuun sunnuntaina! Aurinko Golfin osakilpailun paras palkitaan jälleen kutsulla Anna Golf  Tourin finaaliin, joka pelataan syksyllä Islantilla Golf Resortissa.

Lähtöryhmät on arvottu – katso omasi täältä

Kilpailun aikataulu:

8.00-9.30 Ilmoittautuminen caddiemasterille, aamiainen ja range

9.30 Kilpailuinfo + tervetuloa puhe, klubiravintola

9.45 Siirtyminen lähtötiille

10.00 Yhteislähtö

14.30-15.00 Tulosten syöttö, pelaajille tarjolla lounas

15.30 Tulosten julkistaminen ja palkintojenjako

16.00 Kilpailu päättyy

 

 Lunasta J.Lindeberg –tarjous Aurinko Golfissa!

J.Lindebergin vaatteet ovat laadukkaita ja hengittäviä

Anna Golf Tourin osakilpailun osallistujilla on mahdollisuus lunastaa loistava J.Lindeberg –tarjous! Kaunis ja hengittävä J.Lindeberg –pikee paita vain 49€ (norm. 70€). Voit ostaa paidan Aurinko Golfin proshopista kilpailupäivänä.

Coxa tarjoaa mailapesun kilpailun jälkeen

Tekonivelsairaala Coxa pesee kilpailijoiden mailat pelien jälkeen. Jätä siis mailasi pelin jälkeen Coxan mailanpesupaikalle, josta voit noutaa ne puhtaina lounaan ja palkintojenjaon jälkeen. Coxan edustaja on myös tavattavissa koko kilpailun ajan.

Kuvaus ja SoMe

Tapahtumaa kuvataan, joten sinä ja hieno swingisi saattavat päästä salamavaloihin, muista hymyillä! Kun otat tapahtumasta kuvia omaan someen niin käytäthän hashtagia #annagolf.

Lähde mukaan Anna Golf -pelimatkalle Espanjaan!

Kiertueen finaali pelataan Islantilla Golf Resortissa Enspanjassa 29.10 – 4.11.2017. Finaalimatkan järjestää Golf Tailors ja mukaan reissulle mahtavan Anna Golf porukan kanssa voi myös ostaa paikan. Lisätietoja matkasta kiertueen sivuilta. Mikäli voitat osakilpailun ja olet jo ostanut paikan matkalle, niin hinta luonnollisesti hyvitetään takaisin.

 

Liity Anna Golf FB-ryhmään TÄÄLTÄ!