Tervetuloa BMW Ladies Golf osakilpailuun Linna Golfiin – Katso tästä lähtöryhmäsi!

Suomen suosituimman naisgolfareiden yhteisön BMW Ladies Golfin golfkiertue jatkuu tiistaina 11.7. Linna Golfissa. Kilpailu pelataan yhteislähdöllä klo 09:30.

Eniten bogeypisteitä kerännyt voittaa kutsun kiertueen finaalimatkalle, joka järjestetään kiertueen matkakumppani Golf Tailorsin toimesta Euroopan kuumimpaan golfkohteeseen, Costa Navarinoon, maaliskuussa 2023.

BMW Ladies Golf -kiertueen palkintopöytä on tuttuun tapaan täytetty upeilla sija- ja erikoiskilpailu- ja arvontapalkinnoilla, unohtamatta mahtavia give away -jakotuotteita.

KATSO LÄHTÖRYHMÄSI TÄSTÄ

Kilpailun aikataulu:
8.00 alk.            Ilmoittautuminen, aamiainen ja teehetki by Twinings  ja range.
9.00                    Tervetulosanat klubilla
9.30                    YHTEISLÄHTÖ
14.00 alk.          Pelipäivän pasta by Rummo ja palkintojenjakotilaisuus kierroksen päätyttyä

Golfautot kaukaisille väylille
Kaukaisilta lähtöväyliltä (6, 13, 14 ja 15) aloittaville on varattu golfautot Linna Golfin puolesta. Golfautolla voi ajaa omalle lähtötiilleen, tai sitä voi halutessaan käyttää koko kierroksen. Nämä kaukaiset lähtötiit on varattu lähtökohtaisesti iäkkäämmille osallistujille. Muilta, kuin edellä mainituilta lähtöväyliltä aloittava pelaaja voi pelata kierroksen golfautolla varaamalla ja maksamalla auton caddiemasterille. Golfautoja on rajallinen määrä ja ne täytetään varausjärjestyksessä.

Pelimuoto
Henkilökohtainen 18 reiän pistebogey 4/5 -tasoituksin. Maksimi pelitasoitus kilpailussa on tasoituksella 36 saatava pelitasoitus.

Tulostensyöttö
Kilpailun tulostensyöttö tapahtuu Golf GameBookin puhelinapplikaatiolla. Golfpisteen edustus on ohjeistamassa tulospalvelun käytössä.

 

Tervetuloa!