Tervetuloa Lakeside Golfin osakilpailuun – Katso tästä lähtöaikasi ja -ryhmäsi!

Anna Golf hosted by BMW -kiertueen osakilpailu pelataan tulevana torstaina 22.7. Lakeside Golfin Järvenranta -kentällä.  Eniten bogeypisteitä kerännyt voittaa kutsun kiertueen Race to Åland -finaalimatkalle Ahvenanmaalle 22.-25.9. Päivän aikana on Anna Golf -tapaan runsaasti erikoiskilpailuita ja kumppanien tarjoamia laadukkaita palkintoja.

KATSO LÄHTÖAIKASI TÄSTÄ

Kilpailun aikataulu:

7.00 alk.             Ilmoittautuminen caddiemasterille ja range. Suosittelemme, että tulet paikalle enintään tuntia ennen lähtöaikaasi.
8.00 alk.             Peräkkäislähdöt 1. tiiltä
11.00 alk.      Lounas

Ruokailu ja palkintojen jako

Pelaajille on tarjolla täytetyt kroisanttit ennen kierrosta. Kierroksen puolivälissä tarjolla on wrapit. Kierroksen jälkeen pelaajille on tarjolla lounas klubiravintolassa. Yhteistä palkintojen jakoa ei järjestetä, vaan palkinnot toimitetaan voittajille. Koronatilanteen vuoksi tulee välttää turhaa oleilua klubitalolla kierroksen jälkeen.

Pelimuoto

Henkilökohtainen 18 reiän pistebogey 4/5 -tasoituksin. Maksimi pelitasoitus kilpailussa on tasoituksella 36 saatava pelitasoitus.

Tulostensyöttö

Kilpailun tulostensyöttö tapahtuu GolfBoxin sähköisellä tulospalvelulla. Tulostensyöttö on selainpohjainen, eli se ei tarvitse erillistä ladattavaa applikaatiota. Palvelun käyttö ei myöskään vaadi kirjautumista, vaan pelaajille lähetetään suorat linkit tulostensyöttöön sähköpostitse ennen kilpailun alkua. Golfpisteen edustus on ohjeistamassa tulospalvelun käytössä.

Tervetuloa!