Tervetuloa päätösosakilpailuun Tapiola Golfiin

Anna Golf Tourin kahdeksas ja samalla viimeinen osakilpailu pelataan Tapiola Golfin upealla links-kentällä sunnuntaina. Kesän aikana ympäri Suomea kiertänyt Anna Golf Tour on kerännyt jälleen suurta suosiota ja kisoihin on osallistunut useita satoja eri tasoisia sekä ikäisiä naisgolfareita.

Tapiola Golfin viimeisessä osakilpailussa palkitaan jälleen parhaan pistebogey-tuloksen pelannut pelaaja kutsulla odotetulle Marokon finaalimatkalle. Kilpailu sisältää myös runsaasti erikoiskilpailuita, joista on mahdollisuus voittaa kumppaneiden tarjoamia upeita palkintoja, kuten muun muassa hole-in-onella Audi A1 omaksi tai meno-paluu lennot Portugaliin.

Sunnuntaille povataan mainiota golfsäätä, sillä pahimmat helteet ovat hellittäneet. Auringonpaistetta on kuitenkin ennusteiden mukaan luvassa ja ilmoittautumisen yhteydessä saat kierrokselle mukaasi Anna Golf – sponsori Avènen tarjoamat aurinkosuojatuotteet.

Aloita kisapäivä rennosti joogaten TAGI:n upealla terassilla! Tapiola Golf tarjoaa zeniä ja hengitysharjoituksia kisapäivään aamujoogan merkeissä. Voit osallistua rauhoittavaan joogasessioon golfvaatteissasi etkä tarvitse mattoa. Tervetuloa hengittelemään klo 8.30-9.00.

Katso pelaajasaate tästä

Tagin yhteydessä oleva Golf Center on auki klo 11-16, eli ehdit piipahtaa upeassa myymälässä heti palautettuasi tuloskortin. Kaikille Anna-golfareille koodilla ANNAGOLF vaatteista ja asusteista ekstra 10% alennus kassalla sunnuntaina.

KATSO OMA LÄHTÖRYHMÄSI TÄÄLTÄ

HUOM. Lähtöryhmiin saattaa tulla vielä muutoksia, joten tarkista oma lähtöpaikka ja aika vielä aamulla tuloskortistasi.

Kilpailun aikataulu:
8.00-9.30 Ilmoittautuminen caddiemasterille, aamiainen ja range
8.30-9.00 Rentouttava aamujooga terassilla
9.30 Kilpailuinfo terassilla
9.45 Siirtyminen lähtötiille
10.00 Yhteislähtö
14.30 Lounas. Tuloskortit palautetaan caddiemasterille heti kierroksen jälkeen.
15.30 Palkintojenjako
16.00 Kilpailupäivä päättyy

Lähde mukaan finaalimatkalle Marokkoon
Odotettu Anna Golf –matka tehdään eksoottiseen Marrakechiin, Marokkoon 30.11-7.12. Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle mahtavassa seurassa! Huom. matkalle on enää muutama paikka jäljellä, joten ole ripeä! Golf Tailorsin edustajat Susanna ja Oona ovat Tapiolassa paikan päällä kertomassa Anna Golf –matkasta ja muista kohteistaan enemmän.

Katso matkaesite täältä!

Upea Marrakech odottaa Anna Golfareita

Kuvaus ja SoMe

Tapahtumasta otetaan kuvia, jotka tulevat kiertueen nettisaitille ja someen. Kun otat tapahtumasta kuvia omiin somekanaviisi, niin käytäthän hashtagia #annagolfOlethan jo Anna Golf FB-ryhmässä? Muistathan jakaa tunnelmia ja kuvia kisoista myös yhteisölle!

Liity Anna Golf FB-ryhmään TÄÄLTÄ