Tervetuloa päätöstapahtumaan Pickalaan, katso oma lähtöaika

Anna Golf Tour huipentuu Pickala Golfissa järjestettävään päätöstapahtumaan sunnuntaina 9.8., jossa pelataan päivän aikana kaksi osakilpailua Park-kentällä.

Molempien osakilpailujen voittajat kutsutaan Golf Tailorsin sponsoroimalle kiertueen finaalimatkalle keväällä 2021 upeaan Quinta da Marinhaan Portugaliin. Päivän aikana on Anna Golf -tapaan runsaasti erikoiskilpailuita ja kumppanien tarjoamia laadukkaita palkintoja.

Tarkista oma lähtöaika ja osakilpailu alla olevista linkeistä:

Aamukilpailu

Iltapäivä

Odotettu Anna Golf -finaalimatka tehdään keväällä 2021 upeaan ja aurinkoiseen Quinta da Marinhaan Portugaliin

AIKATAULU

Aamukilpailu

07:00 à Ilmoittautuminen, aamiainen ja range
08:00 à Peräkkäiset lähdöt 1/10 tiiltä
Ruokailu ja palkintojenjako pelien päätteeksi klubiravintolassa

Lounasbuffet on tarjolla klubiravintolassa 11:00 – 16:00

Iltapäiväkilpailu

11:00 à ilmoittautuminen, lounas tarjolla, range
13:00 à peräkkäiset lähdöt 1/10 tiiltä
Iltapalaruokailu ja palkintojenjako pelien päätteeksi klubiravintolassa

Pelimuoto

Henkilökohtainen 18 reiän pistebogey 4/5 -tasoituksin. Eniten bogeypisteitä kerännyt voittaa kutsun Golf Tailorsin järjestämälle kiertueen finaalimatkalle keväällä 2021. Maksimi pelitasoitus kilpailussa on tasoituksella 36 saatava pelitasoitus. Sijapalkintoja voittaakseen tulee pelaajan olla pelannut vähintään kolme (3) tasoituskierrosta kuluvan vuoden aikana. KTS. Säännöt

Tulostensyöttö

Kilpailun tulostensyöttö tapahtuu GolfBoxin sähköisellä tulospalvelulla. Tulostensyöttö on selainpohjainen, eli se ei tarvitse erillistä ladattavaa applikaatiota. Palvelun käyttö ei myöskään vaadi kirjautumista, vaan pelaajille lähetetään suorat linkit tulostensyöttöön sähköpostitse ennen kilpailun alkua. Golfpisteen edustus on ohjeistamassa tulospalvelun käytössä.

Naisten Pankki

*Tervetuloa tekemään hyvää kehittyvien maiden naisille! Väylällä 3 on lähimmäs lippua-hyväntekeväisyyskisa, johon osallistut maksamalla 10 euroa jollakin seuraavista tavoista:

1) MobilePay 41109, viestiksi GNA
2) Maksupäätteellä henkilölle, joka on hyväntekeväisyysväylällä.
3) Nordea FI63 1745 3000 1321 02 Viestikenttään laitetaan GNA ja kisan päivämäärä 9.8.
Useampi palkinto jaossa.

Naisten Pankki on ollut mukana toteuttamassa kehitysmaiden naisten unelmia paremmasta tulevaisuudesta jo kolmentoista vuoden ajan. Naisten Pankki on suomalainen vapaaehtoisyhteisö, joka kerää lahjoituksia kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon tukemiseksi kestävän kehityksen periaattein. Voimavarana on yli 3000 aktiivista vapaaehtoista yli 40 paikkakunnalla. Naisten Pankki on kerännyt vuodesta 2007 lähtien varoja yli 17 miljoonaa euroa. Hankkeita on tällä hetkellä kaksitoista yhteensä kuudessa maassa ja niissä suoria hyödynsaajia on lähes 27.000.
Hankkeiden toteutuksesta vastaa Kirkon Ulkomaanapu.

www.facebook.com/naistenpankki, Twitter:@Naisten Pankki, Instagram:@naistenpankki

Nähdään Pickalassa!