Tervetuloa Pickalaan – katso lähtöryhmäsi

Tervetuloa Anna Golfin suureen avaustapahtumaan Pickalaan. Tapahtumassa pelataan kaksi osakilpailua Park ja Forest –kentillä. Molempien osakilpailuiden voittajat lunastavat kutsut kiertueen finaalimatkalle Marokkoon. Molemmilla kentillä on myös runsaasti Anna Golf -kumppaneiden tarjoamia erikoiskilpailuita.

Sääennuste sunnuntaille näyttää upean kesäiseltä, joten peleistä saadaan nauttia todennäköisesti lämpimissä ja aurinkoisissa tunnelmissa. Anna Golf – sponsori Avène tarjoaa aurinkosuojatietoutta ja jakaa näytteitä aamulla klubiravintolan yhteydessä. Piipahdathan pisteellä aamiaisen yhteydessä.

Suomen valovoimaisimpiin naisammattilaisiin lukeutuva Minea Blomqvist-Kakko on myös mukana tapahtumassa ja tavattavissa aamulla rangella. Mikäli kaipaat vinkkejä, niin käy rohkeasti nykäisemässä Minniä hihasta. Minni pelaa myös kummina kisassa mukana.

Katso lähtöryhmä ja aika alla olevasta linkistä, huomioithan kummalla kentällä pelaat. Lähtöryhmiin saattaa tulla vielä muutoksia, joten tarkista oma lähtöpaikka ja aika vielä aamulla tuloskortistasi.

PARK -lähtölista
FOREST – lähtölista

Kilpailun aikataulu:
8.00-9.30 Ilmoittautuminen caddiemasterille, aamiainen ja range
9.30 Kilpailuinfo ulkona, ravintolan läheisyydessä
9.45 Siirtyminen lähtötiille Park / Forest kts. erillinen auto-ohjeistus ***
10.00 Yhteislähtö, Park / Forest
14.30 Lounas tarjolla. Tuloskortit palautetaan caddiemastereille heti kierroksen jälkeen.
15.30 Palkintojenjako
16.00 Kilpailu päättyy

*** Forest auto-ohjeistus:
Golfautot odottavat kilpailuaamuna valmiina klubin välittömässä läheisyydessä. Golfautoissa on valmiina nimikyltit ja lähtötiit. Samassa peliryhmässä pelaavat käyttävät yhteisiä autoja (2 pelaajaa per auto). Autot otetaan käyttöön kisa-infon jälkeen, mutta voitte tuoda bägit ja muut tavarat valmiiksi autoihin. Olettehan valmiina autoissa klo 9.45 ja odotatte yhteistä opastusta tiipaikoille siirtymiseen. Kiitos!

Lähde mukaan finaalimatkalle Marokkoon!

Odotettu Anna Golf –matka tehdään eksoottiseen Marrakechiin Marokkoon 30.11-7.12. Matka tulee myyntiin sunnuntaina tapahtuman yhteydessä ja Golf Tailorsin edustajat ovat paikan päällä kertomassa matkasta koko päivän ajan. Mikäli olet varannut matkalle paikan etukäteen ja voitat osakilpailussa, niin hinta hyvitetään sinulle takaisin. ja varaa matka Golf Tailorsilta.

Pickala tarjoaa upeat puitteet avaustapahtumalle

Kuvaus ja SoMe

Tapahtumasta otetaan kuvia, jotka tulevat kiertueen nettisaitille ja someen. Kun otat tapahtumasta kuvia omiin somekanaviisi, niin käytäthän hashtagia #annagolf!

Olethan jo Anna Golf FB-ryhmässä? Muistathan jakaa fiiliksiä ja kuvia kisoista myös yhteisölle! Liity Anna Golf FB-ryhmään TÄÄLTÄ!

Nähdään sunnuntaina Pickalassa!