Tervetuloa Tapiola Golfiin lauantaina – katso oma lähtöryhmä!

Tervetuloa Anna Golf Tourin avausosakilpailuun Tapiola Golfin hienolle links-kentälle! Kilpailu pelataan peräkkäisinä lähtöinä ykköstiiltä klo 8.30 alkaen.

Kts. oma lähtöryhmä -ja aika täältä!

Kiertueen pelimuotona on henkilökohtainen pistebogey 4/5 tasoituksin. Jokaisen osakilpailun paras pelaaja kutsutaan kiertueen finaalimatkalle, joka järjestetään keväällä 2021 ulkomailla. Lisäksi parhaat pelaajat palkitaan upeilla tuotepalkinnoilla. Erillistä palkintojenjakotilaisuutta ei järjestetä kilpailun jälkeen rajoitusten vuoksi. Voittajien nimet julkaistaan annagolf.fi -nettisivuilla ja palkinnot postitetaan voittajille jälkikäteen.

Viime vuonna 2019 Tapiolan osakilpailussa oli hymy herkässä

Päivän aikana on Anna Golf -tapaan runsaasti erikoiskilpailuita ja kumppanien tarjoamia laadukkaita palkintoja. Kumppanipisteillä voi tavata muun muassa Golf Tailorsin edustajan Susannan, joka kertoo tulevista golfmatkoista. Kisan jälkeen voi myös ihastella ja ostaa Anna Golfin uuden korukumppanin House of Elliotin kauniita helmikoruja.

Ruokailu päivän aikana

Jokaiselle osallistujalle jaetaan aamiais-/eväspussi ennen kierrosta klubiravintolasta. Lounasta voi nauttia lähtöajan mukaan ennen tai jälkeen kierroksen klubiravintolassa klo 11-19 välisenä aikana.

Kilpailun tulostensyöttö

Kilpailun tulostensyöttö tapahtuu tällä kertaa GolfBoxin sähköisellä tulospalvelulla. Tulostensyöttö on selainpohjainen, eli se ei tarvitse erillistä ladattavaa applikaatiota. Palvelun käyttö ei myöskään vaadi kirjautumista, vaan pelaajille lähetetään suorat linkit tulostensyöttöön sähköpostitse ennen kilpailun alkua. Golfpisteen edustus on ykköstiillä ohjeistamassa tulospalvelun käytössä.

 Kilpailun aikataulu:

7.00 alk.            Ilmoittautuminen caddiemasterille ja range

8.30 alk.            Väliaikalähdöt 1. tiiltä – kts. oma lähtöryhmä -ja aika

11.00-19.00     Lounas klubiravintolassa

Nähdään lauantaina Tapiola Golfissa!