Tulevia Minni & Friends -videoaiheita ja arvontoja!

Oletko tutustunut jo huippusuosittuihin Minni & Friends -videoihin?

Minni & Friends -videosarja on saanut loistavan vastaanoton ja videot ovat keränneet jo tuhansia katseluita! Kesäkuun loppuun kestävällä videosarjalla on pyritty tuomaan mielenkiintoisia aiheita hyvinvoinnista pelaamiseen ja tekniikkaan naisgolfareiden näkökulmasta. Keskiviikon LIVE-treenit ovat keränneet yhteensä satoja osallistujia harjoittelemaan fysiikkaa Minnin ja Terhi ”Tepa” Beilinsonin johdolla. Osallistu treeni-liveihin keskiviikkoisin klo 18.

Minni & Friends -tulevia aiheita:

Jäsenkorjaus ja tasapainoinen alkuasento / Miku Piltz
Mistä tehoa svingiin / Stenna Westelund
Ravinto ja eväät kentälle / Vilma Bergeinheim
Golfmuoti ja pukeutuminen
Fittaus, mailat kuntoon

Tuoreimmalla videolla Noora Komulainen antaa salaisen vinkkinsä rangeharjoitteluun, joka on ihan muuta kuin pelkkää tekniikkaa. Katso video täältä!

Ecco-kenkien arvonta Anna Golf FB-ryhmässä – kutsu ystäväsi heti mukaan!

Kutsu ystäväsi mukaan Anna Golf FB- ryhmään. Heti kun jäsenmäärä ylittää 4.000 jäsentä, niin arvomme kaikkien ryhmäläisten kesken upeat uutuus-Eccot!

Liity ryhmään täältä!

Kuvan mahdollinen sisältö: kengät

Unelmien peli -blogissa bongataan kotimaan kenttiä!

– Vinkkaa oma kohteesi ja osallistu Golfpisteen jäsenkortin arvontaan!

Onko sinulla mielessä matkailla kotimaassa ja bongata uusia kenttiä tänä kesänä? Unelmien peli -blogia kirjoittava Heli kokosi top-10 mielestään kiinnostavaa kotimaan kohdetta. Lue blogi ja lisää kommentteihin omat vinkkisi! Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan Golfpisteen jäsenkortti, jolla pääsee usealle kentälle kaksi yhden hinnalla.

Lue blogi täältä!

Viipurin Golf on must-kenttäbongaus!

Aurinkoista golfkesää kaikille Annagolfareille!