Twinings tarjoaa kupin kuumaa teetä sinulle sopivana hetkenä

Kiertueen yhteistyökumppani Twinings tarjoaa kupin kuumaa höyryävää teetä sinulle sopivana hetkenä. Twiningsilla, joka on yksi maailman rakastetuimmista teetaloista, on valmistettu teetä jo yli 300 vuoden ajan. Voidaan sanoa, että englantilaisista tuli teenjuojia kiitos Twiningin perheen.

Jos siis etsit täydellistä teetä, Twinings on tehnyt raskaan työn puolestasi. Jokaisessa Twiningsin teesekoituksessa käytetään vain parhaita ainesosia, jotka taidokkaasti yhdistettynä takaavat herkullisen maku-, väri- ja tuoksuelämyksen.

Pääset kokeilemaan Superblends-sarjan tuotteita
Twinings Superblends-tuotesarjassa yhdistyvät vihreä tee ja hauduke sisältäen yrttejä, luonnollisia hedelmämakuja sekä lisättyjä vitamiineja. Kierroksen giveway-tuotteena toimiikin kaksi eri Twinings Superblends tuotetta: Antioxidant ja Focus.

Superblends Antioxidant on sitruunan makuinen yrttihauduke, sisältäen takiaisenjuurta, fenkolia, inkivääriä ja lisättyä seleeniä. Seleeni edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Superblends Focus on taas mango- ja ananasaromia sisältävä yrttihauduke sisältäen ginsengjuurta ja lisättyä B6 -vitamiinia. B6 -vitamiini auttaa lievittämään väsymyksen tunnetta. Twinings suosittelee nauttimaan näitä vähintään 1 kupillisen päivässä osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja tervettä elämäntapaa.

Kierroksen giweway-tuotteiden lisäksi jokaisen osakilpailun erikoiskilpailupalkintona on myös Twinings-tuotekassi, joka sisältää suosituimpia teemakuja, jotka sopivat nautittavaksi mihin kellon aikaan tahansa.