Voita upeat House of Elliott -korvakorut!

Anna Golf ❤ House of Elliott

Esittelyssä Anna Golfin uusi korukumppani House of Elliot.

House of Elliott on suomalainen korualan perheyritys, joka valmistaa käsintehtyjä korkealaatuisia helmikoruja viljellyistä helmistä sekä puolijalokivistä. Suomessa suunnitellut korut ovat tyylikkäitä klassikkomalleja modernilla twistillä. Kaikki korut ovat myös eettisesti valmistettuja.

House of Elliottin kesävalikoiman teemoja ovat valkoiset luonnolliset helmet, kulta, sekä neliapilan malliset eriväriset kristallit. Näitä yhdistelemällä saa loihdittua trendikkäitä korukokonaisuuksia niin arkeen kuin juhlaan ja miksei golfkentällekin!

Koodilla ANNAGOLF saat 20% alennuksen kun tilaat koruja House of Elliottin verkkokaupasta osoitteessa houseofelliott.fi. Koodi on voimassa koko golfkauden ajan. Tämän lisäksi voit ostaa koruja paikan päältä osakilpailujen aikana!

Katso kaikki upeat korut: https://houseofelliott.fi/

Anna Golf Facebook-ryhmässä on myös käynnissä kilpailu, jossa voit voittaa upeat House of Elliott -korvakorut. Äänestä mielestäsi kauneimmat korvakorut kolmesta vaihtoehdosta ja voit voittaa haluamasi korvakorut! Arvonta päättyy 12.6. ja voittaja julkistetaan FB-ryhmässä.

Ihastuttavat Sugar Baby-korvakorut: https://houseofelliott.fi/products/sugar-baby-korvakorut

 

https://houseofelliott.fi/