BMW Ladies Golf Weekly Challenge 25: Rummo – Voita herkullinen kesäkassi täynnä Rummon pastaa

Anna Golf  -kilpailuviikon kumppani Rummo on premium-pastamerkki, joka kerää hehkutusta kokkien keskuudessa, niin kotona kuin ravintoloissakin. Tällä viikolla voit voittaa suussa sulavan kesäkassillisen täynnä Rummon herkkupastaa. 

Viikon kaksi parasta PB-tulosta tehneet pelaajat palkitaan herkullisella kesäkassilla ja yksi kassi arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Lisäksi arvotaan yksi BMW:n yllätyspalkinto kaikkien osallistuneiden kesken.

Jokainen jätetty tuloskortti on uusi arpa, joten osallistua  voit niin monta kertaa kuin haluat. Osallistu viikkokilpailuun jättämällä kuva virallisen tasoituskierroksen tuloskortistasi ja PB-tuloksestasi kommenttiketjuun Anna Golfin FB-ryhmässä. HUOM. tuloskortti pitää jättää kommenttiketjuun, eikä ryhmän seinälle uutena julkaisuna. Näin ei ryhmäläisten fiidi mene täyteen tuloskorttikuvista. 🙂

PASTAKOULU

Haluaisitko oppia valmistamaan herkullisia pelipäivän pastoja? Tervetuloa Rummon Pastakouluun. Tällä sivustolla opetetaan valmistamaan maukasta pastaa Hans Välimäen opastuksella ja resepteillä. Onnistunut pasta-ateria koostuu neljästä tärkeästä osatekijästä; parhaista raaka-aineista, valmistusmenetelmistä, rakkaudesta ruokaan ja tietysti hyvästä seurasta.

Lataa pastakoulun reseptivihkonen ja opi valmistamaan elämäsi pastat: https://hyvallamaulla.fi/pastakoulu/

Onnea viikkokisaan!