BMW Ladies Golf Weekly Challenge 26: Voita Kultaranta Resortin lahjakortteja

Anna Golf viikkokilpailun kumppani Kultaranta Resort tarjoaa nautinnolliset puitteet golf -ja hyvinvointilomalle Naantalissa keskellä kauneinta saaristoa. Miellyttävän golfkentän lisäksi Kultarannassa voi nauttia mm. hieronnoista, ryhmäliikunnasta ja kauneushoidoista. Tällä viikolla voit voittaa upeita lahjakortteja Kultaranta Resorttiin osallistumalla Anna Golfin viikkokisaan.Palkinnot:

  1. sija: Lahjakortti, joka sisältää kahden hengen majoitus Standard – tason huoneessa yhdeksi yöksi, aamiaiset, 2 x green fee (1/hlö)
  2. sija: 2 x green fee -paketti

Arvontapalkinnot:

  1. Lahjakortti, joka sisältää kahden hengen majoitus Standard – tason huoneessa yhdeksi yöksi ja aamiaiset
  2. 2 x green fee -paketti

Lisäksi arvotaan yksi BMW:n tarjoama palkinto kaikkien osallistuneiden kesken.

Kaikkien kesän aikana viikkokilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kauden päätteeksi yksi paikka Golf Tailorsin järjestämälle naisten golfmatkalle Portugaliin. Lue lisää: https://annagolf.fi/matkapalkinto/

Osallistu viikkokilpailuun jättämällä kuva virallisen tasoituskierroksen tuloskortistasi ja PB-tuloksestasi kommenttiketjuun Anna Golfin FB-ryhmässä. HUOM. tuloskortti pitää jättää kommenttiketjuun, eikä ryhmän seinälle uutena julkaisuna ja sinun tulee varmistaa, että siitä käy ilmi että kyseessä on tasoituskierros. Jokainen jätetty tuloskortti on uusi arpa, joten osallistua  voit niin monta kertaa kuin haluat.

Golfia Kultaranta Resortissa

Kultaranta Resortin 18-reikäinen golfkenttä sijoittuu karun kauniiseen saaristolaismaisemaan. Ruotsalaisen golfarkkitehti Jan Sederholmin suunnittelema kenttä on valloittanut golfareita puolelleen jo kesästä 2007 alkaen. Sen tasokkaat väylät on suunniteltu erityisesti tavallisen klubipelaajan tarpeita ja toiveita vastaaviksi.

Sekä 7-reikäinen Par 3 -kenttä että keinopinnoitteinen Minigolf Areena soveltuvat molemmat mainiosti lähipeli- ja puttiharjoitteluun. Lisäksi lähipelialueella on perinteinen driving range ja hyvin hoidettu puttiviheriö. Taitojasi voit hioa myös Kultaranta Resortin Pron johdolla niin kesäisin kuin talvisinkin. Lue lisää: https://kultarantaresort.fi/