BMW Ladies Golf Weekly Challenge 33: Golf Tailors

BMW Ladies Golf Weekly Challenge
Viikkokilpailu 33: Golf Tailors

Golf Tailors on perheyritys, jolla on kokemusta golfmatkailualalta jo 20-vuoden ajalta. Yksi viime vuosien suosikkigolfmatkakohteistamme on ollut Costa Navarino; Kreikan golfhelmi ja ehdottomasti yksi Euroopan upeimmista golfkohteista! Resortin alueella on 4 upeaa golfkenttää, ensiluokkaiset majoituspuitteet, mahtava ravintolavalikoima ja runsaasti aktiivisuusmahdollisuuksia golfin ohella, joten unohtumaton golfloma välimerellisissä maisemissa on täällä taattu. Viime kevään tapaan Golf Tailorsin matkassa suunnataan Costa Navarinoon taas ensi keväänä, kun kohteeseen matkustetaan kätevästi perjantain suorilla Helsinki – Kalamata lennoilla kuutena peräkkäisenä viikkona 19. maaliskuuta 2023 alkaen!

Tutustu Costa Navarinon matkapaketteihin: https://golftailors.fi

Kreikka-teeman mukaisesti viikkokisan palkinnoiksi valikoituivat ihanan monipuoliset Filos-tuotekassit, jotka yhteistyömme maahantuoja Gavrielides Foodsin kanssa mahdollisti!

Filos-palkintokassin sisältö:

Filos Kalamata PDO ekstra-neitsytoliiviöljy 250ml

Filos Deluxe tumma balsamicokastike 250ml

Filos Deluxe Kalamon-oliivi 405/225g giant

Filos Deluxe viikuna erikoishillo 240g

Filos bulgur&kvinoa 500g

Filos orzo jyväpasta 500g

Filos tuoteperheen tuotteet edustavat puhtaita välimerellisiä makuja aidoimmillaan.

Korkealuokkainen kylmäpuristettu ekstra-neitsytoliiviöljy, isot mehevät kalamata ja vihreät oliivit sekä balsamiviinietikat ovat välimerellisen keittiön kulmakiviä. Lisäksi sarjaan kuuluu erilaisia balsamicokastikkeita sekä puna- ja valkoviinietikat, jotka ovat monikäyttöisinä perustuotteina jokaisen kokin vakiovarusteita. Tuoretuotteista tunnetuimpia ovat kreikkalainen aito feta sekä kyproslainen halloumi-juusto. Laadukas Filos tuoteperheemme laajenee jatkuvasti ihanilla uutuuksilla.

Tutustu Filos -tuotteisiin: https://www.filos.fi/brand/filos/

Palkinnot:

  1. Filos-tuotekassi
  2. Filos-tuotekassi
  3. Filos-tuotekassi

Arvontapalkinnot:

  1. BMW:n tarjoama palkinto

Muut arvontapalkinnot:

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan paikka Golf Tailorsin järjestämälle naisten golfmatkalle Portugaliin. Lue lisää täältä: https://annagolf.fi/matkapalkinto/

Kaikkien elokuussa osallistuneiden kesken arvotaan BMW:n auto viikoksi käyttöön.

Kaikkien elokuussa osallistuneiden kesken arvotaan 10kpl Catmandoon Jimi travel cover + lippis -settejä.

Osallistu viikkokilpailuun jättämällä kuva virallisen tasoituskierroksen tuloskortistasi ja PB-tuloksestasi kommenttiketjuun Anna Golfin FB-ryhmässä. Jokainen jätetty tuloskortti on uusi arpa, joten osallistua  voit niin monta kertaa kuin haluat.