BMW Ladies Golf Weekly Challenge 34: Voita Golfpiste tuotepaketti

BMW Ladies Golf Weekly Challenge
Viikkokilpailu 34: Golfpiste

Golfpiste – Piste tiin päälle

Golfpiste on toiminut suomalaisten golfareiden tiedon lähteenä, monipuolisena palveluntarjoajana ja elämyksien tuottajana jo yli 30 vuoden ajan. Golfpiste.com on ylivoimainen verkkopalvelu golfareille saavuttaen parhaina viikkoina yli 82.000 ja kuukausitasolla jopa yli 200.000 eri käyttäjää. Golfpiste tuottaa Golfliiton 187.000 lukijaa tavoittavan Golflehden printtinä ja rikastettuna diginä. Lisäksi tuotamme maan parhaat golftapahtumat eri kohderyhmille, mahdollistamme eri kentillä pelaamisen Golfpiste Jäsenkortin avulla ja myös palvelemme toimialan toimijoita erilaisin digitaalisin palveluin. Tällä viikolla sinulla on mahdollisuus voittaa Golfpisteen kattava tuotepaketti, joka vastaa jokaisen golfarin tarpeita.

Palkinnot:

  1. sija: Golfpiste tuotepaketti
  2. sija: Golfpiste tuotepaketti
  3. sija: Golfpiste tuotepaketti

Arontapalkinnot

  1. Golfpiste tuotepaketti
  2. BMW:n tarjoama palkinto

Muut arvontapalkinnot:

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan paikka Golf Tailorsin järjestämälle naisten golfmatkalle Portugaliin. Lue lisää täältä: https://annagolf.fi/matkapalkinto/

Kaikkien elokuussa osallistuneiden kesken arvotaan BMW:n auto viikoksi käyttöön.

Kaikkien elokuussa osallistuneiden kesken arvotaan 10kpl Catmandoon Jimi travel cover + lippis -settejä.

Osallistu viikkokilpailuun jättämällä kuva virallisen tasoituskierroksen tuloskortistasi ja PB-tuloksestasi kommenttiketjuun Anna Golfin FB-ryhmässä. Jokainen jätetty tuloskortti on uusi arpa, joten osallistua voit niin monta kertaa kuin haluat.